Doe het hele jaar mee met Ploegleider en maak kans op deze unieke prijzen!

Speel je mee met Ploegleider dan strijd je voor twee belangrijke onderdelen binnen het spel en de sport, namelijk: de eer en de eeuwige roem! Maar naast die eer en eeuwige roem, maak je als deelnemer aan Ploegleider ook kans op een leuke prijs.

De klassementsprijzen van Ploegleider: De nummers 1, 2 en 3 uit het eindklassement worden opgenomen in de Eregalerij, waar hun namen voor eeuwig voor het nageslacht bewaard blijven.

 • HOOFDPRIJS TOUR-KLASSEMENT

  Het nieuwe Visma-Lease a Bike-shirt


  De winnaar van Wielerflits Ploegleider Tour 2024 wint het gloednieuwe shirt van de meest succesvolle ploeg ter wereld: Visma-Lease a Bike. Vorig jaar stak de Nederlandse equipe er met kop en schouders bovenuit en won het alle grote rondes. Wie wil zich niet met deze succesformatie associëren?

 • Tweede prijs

  Jaarabonnement op RIDE Magazine


  De nummer twee verzekert zichzelf van een jaar lang leesplezier, want die wint een jaarabonnement op RIDE Magazine, een must-have tijdschrift voor fans van wielrennen. Dit blad, gemaakt door de redactie van WielerFlits, verschijnt vier keer per jaar, dus jij bent een jaar lang verzekerd van de leukste verhalen uit de wielrenwereld.

 • Derde prijs

  Hét boek voor iedere wielerfan!


  De nummer drie mag zich ook tevreden stellen met een hele mooie prijs. Ben jij gek op wielrennen, spelletjes en quizzen? Dan is dit een gouden combinatie. In het Wielersport Puzzelboek komen namelijk al deze elementen samen. Los jij de puzzels door middel van je kennis op? Dit is hét boek voor iedere wielerfan!

* Let op: afbeeldingen van de prijzen kunnen afwijken van de realiteit.