Doe het hele jaar mee met Ploegleider en maak kans op deze unieke prijzen!

Speel je mee met Ploegleider dan strijd je voor twee belangrijke onderdelen binnen het spel en de sport, namelijk: de eer en de eeuwige roem! Maar naast die eer en eeuwige roem, maak je als deelnemer aan Ploegleider ook kans op een leuke prijs.

De klassementsprijzen van Ploegleider: De nummers 1, 2 en 3 uit het eindklassement ontvangen de Ploegleider-bokaal én worden opgenomen in de Eregalerij, waar hun namen voor eeuwig voor het nageslacht bewaard blijven.


De Wet op kansspelen staat niet toe dat er (geld)prijzen worden uitgereikt bij een sportmanagementspel op basis van alleen sportuitslagen. Wil je naast de eer en eeuwige roem ook kans maken op één van de onderstaande mooie prijzen? Doe in Ploegleider dan ook mee met de slagzin.


Maak de onderstaande slagzin af en stuur deze voor 17 september 2019 naar: support@sofasuperstars.com. Vermeld daarbij ook je ploegnaam. Let op, het onderwerp moet "Ploegleider - Vuelta - Slagzin" zijn!


Slagzin: “Als ploegleider in de Vuelta…….”

 • HOOFDPRIJS JAARKLASSEMENT

  Je speelt het spel over de drie Grote Rondes en doet automatisch mee in het Jaarklassement. De winnaar van dit klassement wint dit jaar een unieke prijs:

  Een ingelijst en door Tom Dumoulin gesigneerd Sunweb-shirt!

 • HOOFDPRIJS VUELTA-KLASSEMENT


  De winnaar van het Vuelta-klassement wint een Teamkit van Team Sunweb, bestaande uit een shirt, bibshort, sokken en koerspet! Deze prijs wordt aangeboden door Craft Sportswear Benelux!

 • Tweede en derde prijs Vuelta-klassement

  Een wielershirt van je favoriete team naar keuze twv. €69,-

* Let op: afbeeldingen van de prijzen kunnen afwijken van de realiteit.