Doe het hele jaar mee met Ploegleider en maak kans op deze unieke prijzen!

Speel je mee met Ploegleider dan strijd je voor twee belangrijke onderdelen binnen het spel en de sport, namelijk: de eer en de eeuwige roem! Maar naast die eer en eeuwige roem, maak je als deelnemer aan Ploegleider ook kans op een leuke prijs.

De klassementsprijzen van Ploegleider: De nummers 1, 2 en 3 uit het eindklassement ontvangen de Ploegleider-bokaal én worden opgenomen in de Eregalerij, waar hun namen voor eeuwig voor het nageslacht bewaard blijven.


De Wet op kansspelen staat niet toe dat er (geld)prijzen worden uitgereikt bij een sportmanagementspel op basis van alleen sportuitslagen. Wil je naast de eer en eeuwige roem ook kans maken op één van de onderstaande mooie prijzen? Doe in Ploegleider dan ook mee met de slagzin. Maak de volgende slagzin af en stuur deze voor 31 juli 2018 naar: slagzin@ploegleider.nl. Vermeld daarbij ook je ploegnaam.


Slagzin: “Als ploegleider in de Tour de France…….”

 • HOOFDPRIJS JAARKLASSEMENT

  Je speelt het spel over de drie Grote Rondes en doet automatisch mee in het Jaarklassement. De winnaar van dit klassement wint dit jaar een unieke prijs:

  Een door Tom Dumoulin gesigneerde regenboogtrui!

 • HOOFDPRIJS GIRO-KLASSEMENT

  Met de Giro start het wielerseizoen voor Ploegleider.nl. Begin meteen goed voor een vliegende start in het jaarklassement, en doe mee voor die supermooie Giro-prijzen!

  De winnaar van het Giro-klassement wint een unieke roze trui, gesigneerd door Tom Dumoulin!

 • Tweede en derde prijs Giro-klassement

  Een wielershirt van je favoriete team naar keuze twv. €69,-

* Let op: afbeeldingen van de prijzen kunnen afwijken van de realiteit.