Doe het hele jaar mee met Ploegleider en maak kans op deze unieke prijzen!

Speel je mee met Ploegleider dan strijd je voor twee belangrijke onderdelen binnen het spel en de sport, namelijk: de eer en de eeuwige roem! Maar naast die eer en eeuwige roem, maak je als deelnemer aan Ploegleider ook kans op een leuke prijs.

De klassementsprijzen van Ploegleider: De nummers 1, 2 en 3 uit het eindklassement ontvangen de Ploegleider-bokaal én worden opgenomen in de Eregalerij, waar hun namen voor eeuwig voor het nageslacht bewaard blijven.


De Wet op kansspelen staat niet toe dat er (geld)prijzen worden uitgereikt bij een sportmanagementspel op basis van alleen sportuitslagen. Wil je naast de eer en eeuwige roem ook kans maken op één van de onderstaande mooie prijzen? Doe in Ploegleider dan ook mee met de slagzin.


Maak de onderstaande slagzin af en stuur deze voor 1 augustus 2024 naar: support@sofasuperstars.com. Vermeld daarbij ook je ploegnaam. Let op, het onderwerp moet "Ploegleider - Tour - Slagzin" zijn!


Slagzin: “Als ploegleider in de Tour de France…….”

  • HOOFDPRIJS TOUR DE FRANCE-KLASSEMENT


    De winnaar van het Tour-klassement wint een indoor trainer van Elite!


    Monteer je eigen fiets op deze indoor trainer, installeer een app op je laptop of tablet en fiets virtueel de mooiste routes gewoon vanuit je eigen huis. Met de mateloos populaire app Zwift kun je zelf racen tegen tegenstander uit de hele wereld, of ontspannen rondrijden met je eigen vrienden door 1 van de prachtige online werelden. De Elite Direto XR-T is een absoluut topmodel en gaat geen uitdaging uit de weg!

  • Tweede en derde prijs Tour de France-klassement

    Een wielershirt van je favoriete team naar keuze twv. €69,-

* Let op: afbeeldingen van de prijzen kunnen afwijken van de realiteit.