Noordhollands Dagblad

Inloggen bij Tour de Kans

Reclame

Countdown

De mogelijkheid om de ritwinnaar voor etappe 1 te voorspellen, sluit op 4 juli 14:00.

Nog 2 dagen 3:56 uur

tot sluiting van de database voor etappe 1.

Nieuwste ploegleiders

02-07 10:02   hertog boom den helder
02-07 09:58   romke Veenwouden
02-07 09:49   Dick Oudesluis
02-07 09:49   Bart Baarn
02-07 09:47   Ruud Veken Wognum

Tour de Kans 2015 - schrijf je nu in!

Op 4 juli 2015 start de 102e Tour de France met een tijdrit over 14 kilometer door de stad Utrecht. De volgende dag staat er nog een etappe op Nederlandse bodem gepland. Deze etappe start in Utrecht en finisht op de Deltawerken in Zeeland.
Ervaar deze Tour als ploegleider. Schrijf je in en stel je eigen Tourploeg samen met renners die volgens jou de meeste punten in het spel gaan scoren.

Je stelt je eigen ploeg samen van 9 basisrenners en 5 reserverenners. Als de Tour start vormen je 9 basisrenners de ploeg waarmee jij als ploegleider de Tour in gaat. Mocht een basisrenner tijdens de Tour uitvallen, dan neemt je eerst beschikbare reserverenner uit jouw ploeg zijn plek in. Op basis van de resultaten die de renners tijdens iedere etappe behalen, krijgt je ploeg punten.

Verder kun je extra punten verdienen door iedere etappe (muv de ploegentijdrit, etappe 9) een ritwinnaar te voorspellen. Ook kun je weer bonuspunten ontvangen voor het eindklassement van de Tour (deze punten zijn iets lager dan vorig jaar), voor de eindwinnaar(s) van de overige truien (groen, bolletjes, wit) en voor de meest strijdlustige renner in de Tour. Lees hiervoor ook goed de spelregels door.

Na iedere etappe wordt de uitslag verwerkt. Je kunt dan zien hoeveel punten je hebt gescoord en hoe goed jij het doet als ploegleider in het algemeen klassement of in je eigen subleagueklassement.

Win mooie prijzen!

De winnaar ontvangt eeuwige roem als de enige echte ploegleider van Tour de Kans 2015! Wil je kans maken op extra prijzen, waaronder een Garmin Edge 810 fietsnavigatie, vergeet dan niet de slagzin af te maken.

De prijzen worden beschikbaar gesteld door:

Theo Schilder

Bekijk de prijzenpagina

Versla je vrienden en collega's!

Wil je jouw vrienden of collega's rechtstreeks in een eigen Tour de Kansklassement verslaan? Maak dan een eigen subleague aan en nodig je vrienden of collega's hiervoor uit. Je kan uiteraard ook lid worden van een bestaande subleague.