Noordhollands Dagblad

Inloggen bij Tour de Kans

Reclame

Wedstrijdprogramma en uitslagen

Uitslag eindklassement
1 Christopher Froome 110 ( 586 )
2 Nairo Quintana 95 ( 342 )
3 Alejandro Valverde 65 ( 301 )
Volledige uitslag eindklassement

Countdown

De Tour de France van 2015 is afgelopen. We zien je bij de volgende Tour graag terug.

Top 5 ploegleiders

1   Arthur Aalsmeer 2030  
2   Johan Mühren Volendam 1961  
3   Rian van Beelen Katwijk 1957  
4   Mark van Riel Alkmaar 1950  
5   Staffmeister K Almere 1945  

Christopher Froome wint Tour de France van 2015!

Christopher Froome heeft de 102e Tour de France gewonnen. Achter Froome is de Colombiaan Nairo Quintana tweede geworden op 1 minuut en 12 seconden. Alejandro Valverde completeert het podium. Onze landgenoten Robert Gesink en Bauke Mollema eindigen als 6e en 7e in de belangrijkste wielerronde ter wereld.
Op zaterdag 4 juli gingen 198 renners van start in Utrecht. 22 dagen later en 3360 kilometer verder finishten uiteindelijk 160 renners op de Avenue des Champs-Élysées in Parijs.

De klassementen van Tour de Kans zijn definitief opgemaakt.
Tour de Kans 2015 is gewonnen door Arthur Leijgraaff uit Aalsmeer. Met 2030 punten wist Arthur alle concurrenten achter zich te houden in het eindklassement. Van harte gefeliciteerd!
Alle prijswinnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. De organisatie van Tour de Kans wil alle deelnemers en prijssponsor Theo Schilder bedanken voor een prachtige en spannende editie van het spel!

In het spel Tour de Kans stel je een eigen ploeg samen van 9 basisrenners en 5 reserverenners. Als de Tour start vormen je 9 basisrenners de ploeg waarmee jij als ploegleider de Tour in gaat. Op basis van de resultaten die de renners tijdens iedere etappe behalen, krijgt je ploeg punten.

Win mooie prijzen!

De winnaar ontvangt eeuwige roem als de enige echte ploegleider van Tour de Kans 2015! Wil je kans maken op extra prijzen, waaronder een Garmin Edge 810 fietsnavigatie, vergeet dan niet de slagzin af te maken.

De prijzen worden beschikbaar gesteld door:

Theo Schilder

Bekijk de prijzenpagina

Versla je vrienden en collega's!

Wil je jouw vrienden of collega's rechtstreeks in een eigen Tour de Kansklassement verslaan? Maak dan een eigen subleague aan en nodig je vrienden of collega's hiervoor uit. Je kan uiteraard ook lid worden van een bestaande subleague.