Noordhollands Dagblad

Inloggen bij Tour de Kans

Reclame

Wedstrijdprogramma en uitslagen

Countdown

De mogelijkheid om de ritwinnaar voor etappe 17 te voorspellen, sluit op 23 juli 12:00.

Nog 0 dagen 15:15 uur

tot sluiting van de database voor etappe 17.

Top 5 ploegleiders

1   Guus de Jong Noordwijke... 1356  
2   Lilian Heemskerk 1343  
3   Job Den Haag 1333  
4   A. Kroezen Haarlem 1320  
5   Rien van der Ploeg Woerden 1317  

Schrijf je nu in als ploegleider!

Op 5 juli 2014 is de 101ste Tour de France gestart vanuit Engeland. Stel je eigen Tourploeg samen met renners die volgens jou de meeste punten in het spel scoren en ervaar de Tour als ploegleider.

Je stelt je eigen ploeg samen van 9 basisrenners en 5 reserverenners. Hiervoor heb je 100 punten tot je beschikking. Als de Tour start vormen je 9 basisrenners de ploeg waarmee jij als ploegleider de Tour in gaat. Op basis van de resultaten die de renners tijdens iedere etappe behalen, krijgt je ploeg punten.

De rol van je reserverenners is als volgt: mocht één van je basisrenners uitvallen, dan valt je eerste reserverenner automatisch in. Valt daarna weer een basisrenner uit, dan valt je tweede reserverenner in, etc. Dit principe geldt zolang je reserverenners beschikbaar hebt.

Verder kun je ook weer extra punten verdienen door iedere etappe een ritwinnaar te voorspellen. Je kunt dit in één keer voor alle etappes doen voor de start van de Tour, of een dag voorafgaand aan een volgende etappe. Daarnaast ontvang je bonuspunten als je de eindwinnaar(s) van één van de truien (geel, groen, bolletjes en/of wit) of de meest strijdlustige renner van de Tour in je ploeg hebt.

Na iedere etappe wordt de uitslag verwerkt. Je kunt dan zien hoeveel punten je hebt gescoord en hoe goed jij het doet als ploegleider in het algemeen klassement of in je eigen subleagueklassement.

Strijd mee voor de eeuwige roem!

Deelnemers aan Tour de Kans maken kans op het hoogst haalbare op sportgebied; de eer en eeuwige roem!
Binnenkort meer informatie over deze prijzen.

Bekijk de prijzenpagina.

Versla je vrienden en collega's!

Wil je jouw vrienden of collega's rechtstreeks in een eigen Ploegleiderklassement verslaan? Maak dan een eigen subleague aan en nodig je vrienden of collega's hiervoor uit. Je kan uiteraard ook lid worden van een bestaande subleague.